Altijd het passende materieel voor de klus

Ondersteunend materieel om alles tot in de details te regelen

Bij bouw- en onderhoudsprojecten komt vaak veel kijken. Niet alleen gaat het om de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden, maar personeel moet de betreffende locatie kunnen bereiken, er moet rekening worden gehouden met andere (vaar)weggebruikers en dit alles op een veilige manier. Ook hierbij kan Browema ondersteunen.

Zo is werkboot ‘Speedy’ ideaal voor kleinere werkzaamheden. Mensen en goederen kunnen worden overgezet met onze Fast Rescue Boat. Daarnaast kan ons brede assortiment aan scheepvaartborden goed van pas komen bij iedere klus.

Werkboot Speedy

Werkboot Speedy

De werkboot heeft een lage opbouw, is compact en wendbaar. Fungeert als ‘assistent’ bij grote projecten of is ‘stand alone’ inzetbaar.
Verreiker

Verreiker

De Manitou 2150 ondersteunt de projecten door zware lasten te tillen en te verplaatsen, waaronder de ‘legs’ van het hefeiland.
Koppelpontons

Koppelpontons

De koppelpontons van plaatstaal bieden een veilige ondergrond voor steigerbouw en maken steigers en lage bruggen bereikbaar.
Demontabel vlot

Demontabel vlot

Middels de kubussen kan het demontabele vlot iedere vorm en grootte aannemen en biedt een stevige werkplek op een beperkte ruimte.
Scheepvaartborden

Scheepvaartborden

Door het scheepvaartverkeer te informeren wordt de veiligheid van personeel en waterweggebruikers gewaarborgd tijdens werkzaamheden.

Multifunctionele vloot

Geen klus is hetzelfde en iedere locatie is uniek. Om landprojecten via het water te bereiken, is een vloot nodig met een brede diversiteit aan specificaties. Browema beschikt over een multifunctionele vloot met een landingsvaartuig en kraanschip. Op deze manier kunnen wij nagenoeg ieder bedrijf zonder drijvend materieel helpen met het bereiken van de plek waar bijvoorbeeld reparatie- en schilderwerkzaamheden plaatsvinden. Iedere asset beschikt over specifieke eigenschappen, zoals krachtige motoren en geringe diepgang en wordt bemand door gekwalificeerd, VCA-gecertificeerd personeel.