Browema sinds 1927
Drijvende kracht achter uw klus.
Browema sinds 1983
Kampen4
20200304_110845
PlayPause
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Browema maakt uw bouwproject bereikbaar via het water

Browema International B.V. biedt ondersteuning bij de realisatie van bouw- en onderhoudsprojecten op en rond het water. Met onze jarenlange ervaring op maritiem gebied maken wij bouwwerken zoals bruggen, pijlers en sluizen bereikbaar via het water met eigen materieel.

Onze multifunctionele werkvaartuigen zijn inzetbaar bij zowel grote als kleine projecten. Het ondersteunend materieel maakt dat Browema over de volledige project scope kan ondersteunen met maatwerk, waarbij de beste en veiligste oplossing altijd voorop staat.

Werkzaamheden uitvoeren met oog voor de veiligheid van mens en milieu is voor Browema vanzelfsprekend. Bij ieder project staan wij stil bij de risico’s, waarbij onze VCA-certificering de leidraad is.

Onze vloot

De werf in Moerdijk

Het kantoor van Browema is gevestigd op de werf in Moerdijk. Naast de ondersteuning op locatie, biedt Browema op de werf de nodige faciliteiten om project ondersteunende activiteiten uit te voeren.

De werf is gelegen op een unieke locatie aan het Hollands Diep, met 4.500 m2 aan eigen water. Hier bieden wij in totaal 210 meter aan aanlegmogelijkheden, waarbij de langste aaneengesloten kade 75 meter is. Op de wal staan twee kranen waarmee goederen en projectmaterialen kunnen worden geladen en gelost.

Op het afgesloten terrein van 6.000 m2 staan drie loodsen waarin het onderhoud aan het eigen of aan extern materieel wordt uitgevoerd. De daken van de loodsen zijn voorzien van zonnepanelen die 9kW aan energie leveren. Schepen die aanleggen kunnen gebruik maken van walstroom.